Hírek

Visszatér az After Life egy újabb évad erejéig

A jelek szerint a britek egyik legismertebb humoristája, Ricky Gervais otthonosan érzi magát a Netflix berkein belül – az After Life című sorozata a harmadik évadjára készül.

Többéves szerződést írt alá a Netflixnél Ricky Gervais, és ebbe az is beletartozik, hogy jelenlegi projektjét, az After Life-ot is meghosszabbítják. A komikus aktuális sorozata melankolikus és keserédes: egy férfiról szól, aki elvesztette feleségét, és ezzel kihúzták élete alól a szőnyeget. Önmarcangoló gyászában azzal szórakoztatja magát, hogy bunkón viselkedik a körülötte élőkkel, míg rá nem jön, hogy ez nem fenntartható, mert nem múló szomorúságával más emberek életét is tönkre teheti.

Gervais saját maga ír és rendez, és a főszereplőt is ő alakítja. Az egész pályás letámadás miatt, amit dicsérni és szidni lehet a sorozattal kapcsolatban, az rajta csattan. Az After Life első évadja egy lezárt történetet mesélt el, a második szezon újrázott egy tisztességeset és kicsit levegőben hagyta a sztorit, de egy harmadik évaddal újra kerek egésszé válhat a koncepció.

Az 58 éves Gervais számára ritkaság, ha egy projektje akár három évig is eltart.

Általában szereti az ötleteit hamar csúcsra járatni, majd abbahagyni. A hivatal két szezon után egy dupla karácsonyi résszel tért vissza csupán, így a Ricky Gervais-show volt az egyetlen, ami megélte a harmadikat.

A szkriptelt sorozat mellett a Netflixen még stand-up előadásaiból is láthatunk a jövőben a szerződés alapján.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com