Hírek

Szívmelengető lesz Ricky Gervais sorozatának fináléja – After Life (3. évad) előzetes

Úgy látszik, az angol komikus, Ricky Gervais tartani fogja a színvonalat az After Life – Mögöttem az élet című sorozatával, és méltó búcsút vesz karaktereitől.

A Netflixen található After Life egy középkorú özvegy férfiról szól, aki felesége halála után egy szókimondó, kompromisszummentes perszónává válik, családtagjai, barátai és kollégái legnagyobb bánatára. A sorozat két évad alatt képes volt visszafordítani a megkeseredett, gyászoló hős attitűdjét – a harmadik évad tétje, hogy kiderüljön, mennyire tartós a változás, és hogy egy új szerelem javíthat-e a helyzeten.

Ricky Gervaisről tudjuk, hogy nem szereti sokáig húzni sorozatait, és általában két (legfeljebb három) évad után lezárja őket.

Az After Life számára teljesen ideális lesz a háromrészes etap, sőt, talán megfért volna mindez kettőben is. Azzal kapcsolatban viszont nehezen panaszkodhatunk, hogy még egy hat epizódos évadra visszatérhetünk ebbe a kedves angol kisvárosba, és időt tölthetünk a szerethető, de sokszor bogaras lakóival.

Bár a központi karakter, Tony (Ricky Gervais) igyekszik tudatosítani magában, hogy a másokra való odafigyelés és törődés lehet az, ami kirántja őt ebből a feneketlen kútból, el-elcsattannak kemény beszólások is. Így biztosan egy cenzúrázatlan, de sok helyen szívbe markoló élményt kapunk.

Az After Life 3. szezonja január 14-én debütál a Netflixen.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com