Hírek

Aiden végre révbe ér? – John Corbett visszatér az És egyszer csak… új évadában

Sarah Jessica Parker és a sorozat hivatalos Instagram-fiókjában látott napvilágot az az első fotó, ami megerősítette, hogy John Corbett visszatér a Szex és New York folyatásának szánt És egyszer csak… második évadában.

Még nem tudni, mikor folytatódik a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése, de az már biztos, hogy Carrie (Sarah Jessica Parker) egykori vőlegénye Aiden (John Corbett), aki a második nagyjátékfilmben is elcsavarta kicsit a nő fejét, ismét tehet egy próbát, hogy meghódítja szívszerelmét. A rajongók bizakodhatnak, hiszen a képen az egykori jegyesek kézenfogva láthatók – bizonyára sokan vannak (többek között a cikk szerzője is), akik Mr. Biggel szemben az Aiden-tábort erősítik, így nagyon szorítanak, hogy hőseink végre révbe is érjenek.

Michael Patrick King az HBO Maxon futó sorozatának első évada Mr. Big (Chris Noth) tragikus elvesztésével indult a főhősnőnek, aki végül a tizedik rész végére ismét magára talált. Bízunk benne, hogy újabb boldog napoknak néz elébe – de csak akkor, ha nem töri össze harmadjára is Aiden szívét, akit kétszer más faképnél hagyott: mindkétszer Big kedvéért.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!