Hírek

Akar Jennifer Lawrence újabb David O. Russell filmben játszani?

Jennifer Lawrence: Amerikai botrány (American Hustle)
Amerikai botrány (American Hustle)

Ha egyszer egy üzlet beindul! A Napos oldal (Silver Linings Playbook), az Amerikai botrány (American Hustle – a fenti képen) és a Joy után úgy tűnik, az ötszörös Oscar-jelölt David O. Russell ismét kedvenc színésznőjének, a Napos oldalért Oscar-díjat nyert Jennifer Lawrence-nek ír filmet – tudtuk meg a Deadline-ról.

A Tribeca Filmfesztiválon egy a páros közös munkáiról szóló beszélgetés végén hangzott el a mondat, miszerint David O. Russell új filmet ír Lawrence-nek. „I’m writing something for you now” – ennyi volt – és ez máris reménykedésre ad okot a fenti filmek rajongóinak. Russell arról is beszélt, hogy már Lawrence első Skype meghallgatása során látta, hogy egy csiszolatlan gyémánttal áll szemben, akiből csak úgy sugárzik az emberiesség.

Lawrence csak annyit válaszolt a rendező mondatára: „You wrote it, I would do it, you told me how to do it better” – azaz egyáltalán nincs ellenére ismét a rendezővel dolgozni. Jó kérdés, vajon a beszélgetésben szintén résztvevő Robert de Niro vagy az ezúttal távol maradó Bradley Cooper is csatlakozik-e majd a csapathoz – hiszen mindketten játszottak az említett filmekben, melyek összesen 588,7 milliót hoztak a konyhára. És nyerő recepten, ugyebár, nem szokás változtatni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya