Hírek

Akar Jennifer Lawrence újabb David O. Russell filmben játszani?

Jennifer Lawrence: Amerikai botrány (American Hustle)

Ha egyszer egy üzlet beindul! A Napos oldal (Silver Linings Playbook), az Amerikai botrány (American Hustle – a fenti képen) és a Joy után úgy tűnik, az ötszörös Oscar-jelölt David O. Russell ismét kedvenc színésznőjének, a Napos oldalért Oscar-díjat nyert Jennifer Lawrence-nek ír filmet – tudtuk meg a Deadline-ról.

A Tribeca Filmfesztiválon egy a páros közös munkáiról szóló beszélgetés végén hangzott el a mondat, miszerint David O. Russell új filmet ír Lawrence-nek. „I’m writing something for you now” – ennyi volt – és ez máris reménykedésre ad okot a fenti filmek rajongóinak. Russell arról is beszélt, hogy már Lawrence első Skype meghallgatása során látta, hogy egy csiszolatlan gyémánttal áll szemben, akiből csak úgy sugárzik az emberiesség.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Lawrence csak annyit válaszolt a rendező mondatára: „You wrote it, I would do it, you told me how to do it better” – azaz egyáltalán nincs ellenére ismét a rendezővel dolgozni. Jó kérdés, vajon a beszélgetésben szintén résztvevő Robert de Niro vagy az ezúttal távol maradó Bradley Cooper is csatlakozik-e majd a csapathoz – hiszen mindketten játszottak az említett filmekben, melyek összesen 588,7 milliót hoztak a konyhára. És nyerő recepten, ugyebár, nem szokás változtatni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.