Hírek

Akar Jennifer Lawrence újabb David O. Russell filmben játszani?

Jennifer Lawrence: Amerikai botrány (American Hustle)

Ha egyszer egy üzlet beindul! A Napos oldal (Silver Linings Playbook), az Amerikai botrány (American Hustle – a fenti képen) és a Joy után úgy tűnik, az ötszörös Oscar-jelölt David O. Russell ismét kedvenc színésznőjének, a Napos oldalért Oscar-díjat nyert Jennifer Lawrence-nek ír filmet – tudtuk meg a Deadline-ról.

A Tribeca Filmfesztiválon egy a páros közös munkáiról szóló beszélgetés végén hangzott el a mondat, miszerint David O. Russell új filmet ír Lawrence-nek. „I’m writing something for you now” – ennyi volt – és ez máris reménykedésre ad okot a fenti filmek rajongóinak. Russell arról is beszélt, hogy már Lawrence első Skype meghallgatása során látta, hogy egy csiszolatlan gyémánttal áll szemben, akiből csak úgy sugárzik az emberiesség.

Lawrence csak annyit válaszolt a rendező mondatára: „You wrote it, I would do it, you told me how to do it better” – azaz egyáltalán nincs ellenére ismét a rendezővel dolgozni. Jó kérdés, vajon a beszélgetésben szintén résztvevő Robert de Niro vagy az ezúttal távol maradó Bradley Cooper is csatlakozik-e majd a csapathoz – hiszen mindketten játszottak az említett filmekben, melyek összesen 588,7 milliót hoztak a konyhára. És nyerő recepten, ugyebár, nem szokás változtatni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..