Hírek

Akciósztárnak áll Jessica Chastain

Jessica Chastain a produceri munkálatok mellett színészként is közreműködik az akcióval teli Eve-ben.

Úgy tűnik, a színésznő megelégelte, hogy évről évre kiteszi a lelkét drámai szerepekben, de csak nem hajlandó őt jelölni az Akadémia. Az így is kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain az elmúlt években a Miss Sloane és az Elit játszma után is hoppon maradt, most azonban zsánerváltásra készül, ugyanis a Voltage Pictures szerdán bejelentette, hogy új akciófilmjükben szerepel majd a színésznő.

A filmet Matthew Newton rendezi majd saját forgatókönyvéből. A történet részletei egyelőre nem ismertek, de a hírek szerint a film egy könyörtelen bérgyilkosról, Eve-ről (Chastain) szól majd, akit volt munkaadói próbálnak levadászni, mialatt családjával is kénytelen közölni, miből kereste a kenyerét.

„Mindig is csodáltam Jessica Chastain munkásságát. Eve szerepét neki írtam. Ő egy erős, intelligens és extrém mód rátermett csaj, mikor azon gondolkoztam, ki kelthetné életre, kapásból Chastain neve ugrott be” – nyilatkozta a rendező.

Jessica Chastaint legközelebb az Az című horror folytatásában láthatjuk viszont, emellett a jövőre érkező X-Men-film főgonoszaként is feltűnik majd.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com