Hírek

Al Pacino és a nácik – Hunters előzetes

Al Pacino játsza a főszerepet Jordan Peele új sorozatában. A dolga nem más, mint megmaradt náci tisztek ellen küzdeni. Megérkezett az első előzetes.

Megjelent az első ízelítő Jordan Peele akció-thriller sorozatához, a Huntershöz, amit majd az Amazon Prime-on láthatunk. A főszerepben a színészóriás Al Pacino, akinek hosszú idő óta ez az első sorozatszerepe.

Az igaz történeten alapuló sorozat 1977-ben New Yorkban játszódik, és egy The Hunters, azaz Vadászok néven tevékenykedő csoportot követ. A csoport tagjai rájönnek, hogy a társadalomban, amiben élnek,

több száz ex náci tiszt is éli mindennapjait, sőt egyenesen a „Negyedik Birodalom” terveit szövögetik.

A felfedezésből evidensen következik, hogy a csoport mindent megtesz azért, hogy bíróság elé állítsa a még megmaradt nácikat és megálljt parancsoljon tömeggyilkos terveiknek – kommentálja a Dark Horizons.

Al Pacino a 2003-as Angyalok Amerikában óta nem szerepelt sorozatban. Legutóbb két nagy hírértékű filmben is játszott, egyrészt Tarantino Volt egyszer egy… Hollywoodjában, illetve a néhány szerencsés által már látott, de csak 27-én debütáló Az írben.

A Hunters premierjére valamikor a jövő évben számíthatunk az Amazon Prime-on.

Ha nehéz valamiből top 10-et gyártani, az Al Pacino életműve, mi mégis megcsináltuk. 10-es listánk itt található.

Avatar

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya