Hírek

Aláírásgyűjtést indítottak James Corden ellen, hogy ne szerepeljen a Wicked musicalben

James-Corden-Camila-Cabello-Wicked-Cinderella

Tömegek írják alá a petíciót, hogy James Corden ne szerepeljen a Wicked musical filmadaptációjában. Az aláírók szerint Corden egyenlő a nevetséges bukással.

A musical rajongói aláírást gyűjtenek, hogy a Wicked filmadaptációjának producerei ne szerződtessék James Cordent – írja a The Hollywood Reporter.

A petícióhoz online formában, a Change.org oldalán lehet csatlakozni. Az aláírók száma a cikk publikálásának perceiben lépi át a 30 ezret. Az aláírásgyűjtést egyenesen a Universal producereinek címezte Mikel Miller, aki a CBS későesti showműsor-vezetőjének távolmaradásában látja a musical sikerét. A petíció mellékelt szövege a maga népi egyszerűségében, mégis pontosan leírja mi is a probléma:

„James Corden semmilyen formában vagy alakban ne legyen a Wicked filmben, vagy annak közelében. Nagyjából ennyi.”

Corden a közösségi média felületein jelentette be, hogy szerepelni fog az amerikai közönség körében rendkívül népszerű történet filmes változatában. A Wicked valójában a jól ismert Óz történetének boszorkányközpontú újracsomagolása. A főbb szerepekre Cynthia Erivot és Ariana Grandet válogatták.

A Corden elleni aláírásgyűjtés mögött a korábbi negatív fogadtatású musiceljei állnak. A leghangosabb gyűlöletet (igaz, nemcsak a műsorvezető miatt) a Macskák váltotta ki. Tom Hooper filmje mellett a Vadregény, The Prom – A végzős bál és a Hamupipőke sem lett a közönség kedvence.

A Wicked filmet már 2004 óta építgeti a Universal, körülbelül egy évvel azután, hogy a musical debütált a Broadway-en. A filmet az In the Heights: New York peremén és a Kőgazdag ázsiaiak rendezője Jon M. Chu fogja rendezni. A forgatás jövő év júniusában indul az Egyesült Királyságban.

Neked mi a véleményed James Corden musical szerepeiről? Esetleg te is aláírod a petíciót?

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com