Hírek

Aláírást gyűjtenek Ben Affleck Batman-szerepe ellen

Acélember 2 logó
Az Acélember 2 logója a Comic Con 2013-on. Forrás: movieweb.com

Acélember 2 logó

Nem kívánják Batman szerepében látni Ben Afflecket a képregények és mozifilmek szuperhőseinek rajongói: az interneten már 53 ezren írták alá azt a felhívást, amelyet a Warner Bros Pictures filmstúdióhoz intéztek azért, hogy álljon el attól a tervétől, hogy Az acélember című film folytatásában az Oscar-díjas színész alakítsa a szuperhőst.

A Change.org honlapon megjelent felhívás szerzői arra hivatkoznak, hogy „Affleck színészi képessége még csak meg sem közelíti azt, hogy olyan hihető alakítást nyújtson, mint Bruce Wayne, nem fogja jól eljátszani a szerepet. Nem egy erőteljes alkat, és nem is elég megfélemlítő ahhoz, hogy Batmant alakítsa. Daredevil, a fenegyerek címszerepében pocsék volt, és távol van attól, hogy szuperhős legyen. Kérem találjanak valaki mást” – fogalmazott a felhívás írója.

A felhívást alig két nap alatt több mint 53 ezren írták alá. A kommentelők között volt, aki megjegyezte, hogy Affleck „meg fogja semmisíteni Batman örökségét. Kérem hozzák vissza Chritian Bale-t”. Egy másik vélemény szerint Affleck alakítása még a Daredevilnél is rosszabb lesz. Bale-re van szükségünk”. Volt, aki A sötét lovag című filmben a Jokert alakító Heath Ledger halálát sajnálva azt kérte a Warner Brostól, ne akarja „meglágyítani” Batman alakját.

A filmstúdió csütörtökön jelentette be, hogy Ben Affleck fogja játszani Batman szerepét Az acélember című film folytatásában, amelyben egymás ellen küzd majd a két szuperhős, Superman és Batman. A 41 éves színész a titokzatos milliárdos, Bruce Wayne, Batman alteregója bőrébe bújik Zack Snyder rendező 2015-re tervezett filmjében, amely az idén bemutatott alkotása, Az acélember folytatása lesz.

„Tudtuk, hogy szükségünk van egy különleges színészre, aki a DC Comics gondozásában megjelenő egyik legnépszerűbb képregény szuperhősét alakítja, és Ben Affleck teljeséggel megfelel ennek a kívánalomnak” – hangoztatta Greg Silverman, a Warner Bros Pictures stúdió kreatív fejlesztési igazgatója.

A tervek szerint a jövő évben kezdik meg a Supermant és Batmant együtt szerepeltető film forgatását, és az egyelőre cím nélküli alkotást 2015. július 17-én mutatják be a mozikban. A főbb szerepekben Affleck mellett Az acélember szereplői fognak feltűnni, Henry Cavill, aki Supermant alakítja, továbbá Amy Adams, Laurence Fishburne és Diana Lane. A forgatókönyvet David S. Goyer, Az acélember forgatókönyvírója írja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com