Hírek

Alakul a Mission: Impossible franchise legújabb részeinek stábja

A legnagyobb bevételt hozó Mission: Impossible résznek köszönhetően a Paramount Pictures Christopher McQuarrie-re bízta a következő két rész írói és rendezői feladatait. 

A franchise hatodik része, a Mission: Impossible – Utóhatás, világszerte 790 millió dollár bevételt ért el, ami két további film erejéig garantáltan bebiztosította, a korábban a Közönséges bűnözők forgatókönyvéért Oscar-díjat nyerő Christopher McQuarrie nevét a stáblistán.

https://twitter.com/chrismcquarrie/status/1084958567856168961

Tom Cruise Twitteren már szintén bejelentette Ethan Huntként való visszatérését, miközben az immár 56 éves színész jelenleg a Top Gun folytatásának munkálataira készül. A forgatás kezdetének pontos dátuma jelen pillanatban még nem nyilvános, de annyit lehet tudni, hogy még 2019-ben elkezdődnek a munkálatok. A Mission: Impossible franchise következő részének premierjét 2021 nyarára, a nyolcadik részét pedig 2022 nyarára tervezik.

 

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com