Hírek

Alden Ehrenreich alakítja a fiatal Han Solót

alden_ehrenreich_portrait_sessionBár a Lucasfilm és a Disney még nem jelentette be, a Comingsoon.net már biztos forrásokra hivatkozva állítja, hogy kiválasztották a Han Solo spin-off főszereplőjét.

A választott szerencsés, aki állítólag már alá is írta a megegyezést, nem más, mint Alden Ehrenreich. A fiatal színészt eddig többek között láthattuk a Lenyűgöző teremtményekben, a Blue Jasminben és a Vonzásokban, legutóbb pedig az Ave, Cézár! című Coen-filmben hívta fel magára a figyelmet.

Rengeteg spin-off filmet vettek tervbe a Star Wars kapcsán, ennek a rendezését pedig nem más vállalta magára, mint a Lego-kaland rendezőpárosa Phil Lord és Christopher Miller. Han Solo önálló filmje 2018 május 28-án kerül az amerikai mozikba.

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés