Hírek

Új mindfuck film a láthatáron – Befutott Alex Garland új filmjének előzetese

Alex Garland legújabb filmje Men címen fut majd május 20-tól a mozikban. Az A24 Stúdió gondozásában készült film Jessie Buckley főszereplésével egy igazi mindfuck alkotást ígér.

Alex Garland rendező nevéhez olyan izgalmas filmek kapcsolódnak, mint az Ex Machina és az Annihilation (Expedíció). Az Expedícióban Natalie Portman merült alá a 21. század Zónájába, ezzel egy olyan kortárs sci-fit teremtett az alkotás, amely az orosz rendezőlegenda, Andrej Tarkovszkij előtt tiszteleg.

Alex Garland filmjeihez leginkább a gondolatébresztő jelző illik.

S ugyan a legújabb filmje, a Men horror besorolást kapott, már az előzetesről is üvölt, hogy nem a zsáner rajongóinak fog kedvezni, hanem azoknak a nézőknek, akik szeretnek a filmélmény után éjszakába nyúló beszélgetésekbe bonyolódni.

A főszerepben az Oscar-jelölt Jessie Buckley látható, aki az előzetes alapján nem pusztán a főszereplő, de lehet, hogy egyben az egyetlen szereplő is. Rajta kívül csak távoli alakok villannak fel, amolyan víziók. Mindez azzal a bizonyos alagúttal hozható összefüggésbe, melybe az előzetes elején betéved, de semmi biztosat, semmi egyértelműt nem árul el az előzetes.

A film szinopszisából is csak annyi derül ki, hogy egy magányos nő, miután elvesztette férjét, vidékre utazik, hogy szembenézzen a veszteséggel. Ha ezúttal horror filmmel állunk szemben, akkor is inkább egy pszichológiai horrorral, még inkább egy igazi mindfuck filmmel.

A film 2022. május 20-tól látható majd a mozikban.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com