Hírek

Alexander Skarsgård Az északi után újabb bosszúhadjáratba kezd

A svéd színész, Alexander Skarsgård soron következő projektje, a The Tiger egy emberevő tigris utáni hajsza igaz történetét viszi vászonra.

Alexander Skarsgård egy veszélyeztetett fajokért küzdő, állatvédő csoport vezetőjét alakítja majd, aki saját kötelességtudatával kerül szembe, mikor egy orvvadászra támadt tigris felkutatásával és kilövésével bízzák meg – írja a Variety.

Skarsgård mellett A csodálatos Pókember 2. és az HBO Maxon futó minisorozat, Az utolsó lépcsőfok sztárja, Dane DeHaan is feltűnik majd a projektben a Skarsgård vezette csoport legújabb tagjaként. A film John Vaillant, a Könyvmolyképző kiadásában magyarul is megjelent regényét, A tigrist veszi alapul. A produceri feladatokat Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú) fogja ellátni,

a rendezői székben pedig a forgatókönyvet is jegyző ukrán filmes, Myroslav Slaboshpytskyi foglal majd helyet.

Slaboshpytskyi korábban A törzs című 2014-es filmjével hívta fel magára a figyelmet. A kritikailag elismert alkotás egy siket gyerekeknek fenntartott iskolában játszódott és kizárólag feliratozás nélküli, ukrán jelnyelvet használt.

A The Tiger aktuálpolitikai dimenzióját az szolgáltatja a jelenleg Ukrajnában zajló orosz invázió kapcsán, hogy az ukrán nemzetiségű rendezővel készülő film Oroszországban fog játszódni, a távolkeleti régiók havas tájain a ’90-es években.

A film forgatásának megkezdéséről vagy a premier dátumáról jelenleg nincsenek információk.

A cikk a Filmtekercs.hu gyakornoki programjának keretében készült.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!