Hírek

Alicia Vikanderrel tér vissza a Tomb Raider a mozikba

Már két hete forgatják a Tomb Raider rebootot Roar Uthaug rendező irányításával. Lara Croft szerepét ezúttal Alicia Vikander kapta – olvastuk a movieweb.comon. 

Korábban a rajongók Olivia Wilde mellett tették le voksukat, a film készítői azonban úgy vélték, Alicia Vikander jobb választás lesz Lara Croft szerepére. A főgonosz szerepében Walton Gogginsot láthatjuk, Lord Richard Croftot, Lara apját pedig Dominic West kelti életre. A sztoriról, melyet Geneva Robertson-Dworet jegyez, eddig nem sok derült ki, annyit tudunk, hogy a videojáték 2013-as rebootján alapul majd, melyben a fiatal Lara apját keresi. Mindketten régészek és arisztokraták, a történet szerint Lara apja kutatásait szeretné befejezni, hogy így mossa tisztára a nevét. A szereplők között találjuk még Daniel Wut, aki egy hajóskapitányt alakít majd. A film 2018 márciusában kerül majd mozikban.

A Tomb Raider videojátékból eddig két adaptáció készült, mindkettő Angelina Jolie-val a főszerepben – sokáig ez tartotta a számítógépes játék feldolgozások box offce rekordját, amíg a Warcraft le nem taszította a trónjáról.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com