Hírek

Alkotói különbségek? Nem Danny Boyle rendezi az új Bondot

Pár hónapja még azt mondta, bolond volna nem elvállalni az új Bond-film készítését, most azonban mégis kihátrált a produkcióból Danny Boyle.

Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át a helyét a 25. Bond rendezői székében, az viszont most már biztos, hogy nem a Trainspottingot és Gettómilliomost is jegyző brit direktor, Danny Boyle fogja elkészíteni. A hivatalos James Bond Twitteren ugyanis megerősítették: Michael G. Wilson, Barbara Broccoli és Daniel Craig is bejelentette, hogy alkotói különbségekre hivatkozva Boyle otthagyta a produkciót.

Korábban David Mackenzie, Denis Villeneuve és Yann Demange is esélyes volt a rendezői feladatra, most azonban direktor nélkül maradt a stáb. Mivel a munkálatok már elkezdődtek, gyorsan találniuk kell valakit Boyle helyére.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com