Hírek

Chris Pine a múltat kutatja – All The Old Knives előzetes

A Prime Video közzétette Janus Metz rendező filmjének előzetesét, amelyben Chris Pine és Thandiwe Newton szeretők és kémek, s mindketten a múltat kutatják. Az All The Old Knives áprilistól lesz megtekinthető.

Itt az All The Old Knives első előzetese, amelyben Chris Pine és Thandiwe Newton játsszák a főszerepet. A film egy közkedvelt kémregény adaptációja. A író, Olen Steinhauer két regénye is megjelent magyarul: A turista 2010-ben, és A legközelebbi vészkijárat 2011-ben.

Az All The Old Knives forgatókönyvét a regény írója jegyzi.

Janus Metz rendezővel korábban az Armadillo című háborús dokumentumfilm kapcsán találkozhattunk. Ezenkívül többek között A törvény nevében című sorozat egyik epizódjának rendezését is ő jegyzi. Ez a Prime Video projekt az első nagyjátékfilm rendezése.

Chris Pine-t, a Hell or High Water (A préri urai) sztárját az utóbbi időkben az I Am the Night sorozatban és a Wonder Woman 1984, Outlaw King című filmekben láthattuk, illetve nemrég saját rendezéséről is hírt adtunk. Ezúttal egy kém-thrillerben láthatjuk őt, ahol nem csak a rejtélyek és a menekülés, de a romantika is helyet kap. Az előzetes lassú, merengő hangulata egy slow-burn thrillert sejtet. Ráadásul Chris Pine és Thandiwe Newton elég jó párost alkotnak.

Az All The Old Knives című film április 8-tól lesz megtekinthető a Prime Video műsorán.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com