Hírek

Brad Pitt és Steve McQueen leszerződött, a Jack Reacher sorozat készül – Amazon hírek

Volt egyszer egy... Hollywood – Brad Pitt

Brad Pitt, Steve McQueen és más tehetséges producerek szerződtek az Amazonhoz, ahol javában forog Az Idő Kereke és kezdődik a Jack Reacher sorozat castingja.

Jack Reacher

A nagyvásznon kétszer is nyomozott Jack Reacher, a társadalomból kijelentkezett exkatona. A franchise a Nincs visszaút után sem halt meg, legalábbis nem teljesen. Az Amazon zöld utat adott az eredetileg Tom Cruise-al fémjelzett ponyvahős történetét újragondoló sorozatnak. Lee Child, a könyvek szerzője producerként lebeg a projekt felett és szerinte „Reacher jó kezekben van, higgyetek nekem!” – idézi a Collider. Már egy ideje híreszteltek egy Jack Reacher sorozatról, most már szinte biztos, hogy lesz is belőle valami. Egyelőre színész még nincs a szerepre. Ti kit látnátok szívesen a könyvek lapjai 2 méter magas nyomozó szerepében?

Eddig Tom Cruise volt Jack Reacher, de ezután?

Az Idő Kereke

Robert Jordan fantasy regénysorozata az Amazonon lesz látható… Hogy mikor, azt sajnos nem tudjuk. A Deadline viszont arról ír, hogy bizakodásra ad okot Jennifer Salke kijelentése. Az Amazon Studios feje azt mondta, hogy „még nem láttuk az első vágatot, de a nyersanyag eddig lenyűgöző!” Az Idő Kereke egyszerre merít az ázsiai és európai mitológiából, többek között a buddhizmus körforgás elemeiből. A sorozatban szerepelni fog Rosamund Pike (Holtodiglan) és Michael McElhatton (a Trónok harca Roose Boltonja) is. Az előzményregénnyel együtt 15 kötetet számláló történet adaptációját leghamarabb 2021-ben lesz látható.

Rosamund Pike a Holtodiglanban

Brad Pitt és Steve MqQueen

A cégóriás folytatja a hollywoodi tehetségek leszerződtetését – ezt már a Hollywood Reporter írja. Brad Pitt produkciós cégével, a Plan B-vel írt alá szerződést az Amazon (nekik köszönhetjük a Holdfényt és az Ad Astrát is). Steve McQueen (12 év rabszolgaság) is szerződést kötött a szolgáltatóval. Készülő Small Axe című sorozata, amit nemcsak rendez, de producerként is jegyez majd itt lesz látható még ebben az évben. Diego Luna (Zsivány egyes) és Gael Garcia Bernal (Ema) szintén csatlakozott az Amazonhoz, akiknek előkészületben van Cortés című minisorozatok, Javier Bardemmel a főszerepben. A felsoroltakon túl az összes producer új projektbe is belekezd az Amazonnál.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com