Hírek

Amerikai remake-et kap a Kontroll nélkül, a főszereplő Channing Tatum

Kontroll-nélkül-Channing-Tatum-Helena-Zengel

Channing Tatum lesz a főszereplője a számos díjat bezsebelt német film, a Kontroll nélkül amerikai változatának.

A Metro-Goldwyn-Mayer stúdió megszerezte a 2019-es német Kontroll nélkül remake jogait. A film amerikai környezetet kap és a Deadline értesülései szerint már a főszereplő neve is ismert.

A dühkezelési problémákkal küzdő fiatal lány történetének amerikai változatának sztárja Channing Tatum lesz.

Az eredeti német filmet Nora Fingscheidt rendezte és a forgatókönyvét is ő írta. Fingscheidt executive producerként a remake-t is felügyeli. Az eredeti film főszereplője egy sokszorosan traumatizált kilencéves lány, Benni. Agresszív viselkedése miatt intézetről intézetre jár, nevelői reménytelen esetnek tartják. Helyzete változni látszik, mikor Micha, a megértő, de erőskezű dühkezelési tanácsadó kerül Benni mellé. Különös kapcsolat alakul ki köztük, ami során a férfi segít, hogy a lány felfedezze saját szenvedélyét, a boxot. Tatum – szinte biztosan – Micha szerepét játsza majd, Benni amerikai megformálóját még nem találták meg.

Kritikusunk írta:

„A Bennit alakító Helena Zengel pedig dermesztően életszerű játékával teszi átélhetővé a fékevesztett „harci törpe” kitörő indulatait, melyek ismétlődésének látványától székbe szegeződik a néző.”

A Kontroll nélkül meghódította Európát és számos filmfesztivál kedvence lett. A remake forgatókönyvét Garret Levitz írja. A film egyelőre keresi a rendezőjét.

Channing Tatum az idei évben rendezőként is bemutatkozott. A Katonadolog című road movie-t Reid Carolinnal közösen rendezték, Tatum pedig a főszerepet is vállalta. A színész hamarosan Sandra Bullock oldalán játszik a The Lost City című akció-vígjátékban. Tatumot a jövőben Zoë Kravitz első rendezőként jegyzett filmjének főszerepében is láthatjuk. A Pussy Island egyelőre előkészítési szakaszban jár.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com