Hírek

Amerikaiak az orosz elnökért – Hunter Killer előzetes

Miután kétszer is megmentette az amerikai elnököt az Támadás a Fehér Ház ellenszériában, Gerard Butler egy amerikai tengeralattjáró parancsnokot játszik a Hunter Killerben, amiben az amerikaiak azon fáradoznak, hogy megmentsék az orosz elnököt és elkerüljék a harmadik világháborút. Az előzetes már megtekinthető.

A Hunter Killer egy könyvadaptáció. A könyv két szerzőt is jegyez, George Wallace és Don Keith, és a filmmel ellentétben Firing Point címen lelhető fel. A könyvből a forgatókönyvet Arne L. Schmidt és Jamie Moss írta meg. Utóbbi nevéhez fűződik a Páncélba zárt szellem és Az utca királyai forgatókönyve. Az adaptációt végül Donovan Marsh vitte véghez. A Hunter Killerben Gerard Butler mellett Gary Oldman, Linda Cardellini és Toby Stephens is játszanak.

Végre mozikba kerül a Hunter Killer

A történet  egy amerikai tengeralattjáró parancsnokról, Joe Glassról szól, aki csapatával az orosz elnököt próbálja megmenteni és ezzel egyúttal megakadályozni a harmadik világháborút. Az előzetes alapján akcióra bőven számíthatunk.

Az amerikai premier október 26-án lesz.

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com