Hírek

Amikor a napsütés nyomasztó – Új Midsommar előzetes

Új, hosszabb előzetest kapott Ari Aster közelgő horrorja, a Midsommar. Legyen már nyár!

Az Örökséggel berobbanó Ari Aster író-rendező hazánkban forgatott napfényes horrorja ismét kapott egy előzetest, amelyből már jóval többet megtudunk az új filmről.

A rendezés mellet ismét vállalta a forgatókönyvírást is Aster, aki az Örökséggel gyakorlatilag az összes jelentős fesztivált megjárta. A főszerepben Florence Pugh, Will Poulter, Jack Reynor, William Jackson Harper, Liv Mjönes és Anna Åström.

Az új előzetes már árnyalja a szinopszist, hiszen abban pusztán az áll, hogy egy fiatal pár ellátogat egy svéd kisvárosba egy fesztiválra, amelyet 90 évente rendeznek csak meg. Most azonban láthatjuk, hogy a pár valójában szakítófélben áll, a lánnyal pedig valami történt, mielőtt a fiú barátai őt is meghívták a svéd kiruccanásra. A hangulat minden tánc, napsütés és zöld rét ellenére brutálisan baljós: gyönyörű filmnek nézünk elébe!

A Midsommar állítólag már júliusban mozikba kerül az USA-ban, remélhetőleg hozzánk is elér legkésőbb augusztusban. Mi nagyon reménykedünk!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..