Hírek

Amit eddig tudunk az új Jurassic World-filmről

Egyre több hír érkezik a készülőben lévő Jurrasic-film háza tájáról, mely alapjaiban szeretné felrázni és megújítani a kiffulladóban lévő franchise-t.

Az első hír az volt az új dínó-film kapcsán, hogy a forgatókönyv megírására ismét az eredeti filmeket jegyző David Koeppet kérték fel, és tekintve, hogy ő már egyszer sikerrel adaptálta Michael Crichton fordulatos regényét, sok rajongó kaphatta fel reménykedve a fejét. Annyi már bizonyos, hogy az alkotók vissza szeretnének kanyarodni az eredeti recepthez, és kifarolnak a zsákutcának bizonyult Jurassic World-trilógiából. Ha az előzetes híreknek hinni lehet, akkor az új film azt az ék egyszerű, ámde a korábbi filmek alapján működőképes történetet veszi elő, miszerint mi lesz akkor, ha néhány mit sem sejtő szereplőt (jelesül három felnőttet és három kamaszt) bedobunk az őshüllők közé. Nem nehéz megjósolni mi lesz, hiszen a 2. rész óta tudjuk: “Hű-ha! Mindig így kezdődik! Aztán majd jön a futás, meg a sikítás!” Persze nincs ezzel a recepttel semmi baj, csak legyenek a helyén a hozzávalók.

A szereplőgárda szépen sokasodik, a Hollywood Riporter jelentése szerint a napokban Audrina Miranda csatlakozott az eddig már bejelentett sorhoz, azaz olyan nevekhez, mint Scarlett Johansson, Jonathan Bailey, Manuel-Garcia Rulfo, Rupert Friend és Mahershala Ali. Miranda eddig főleg táncos showműsorokban szerepelt, és most indul neki a színészi pályának.

A forgatást Thaiföldön már elkezdték, de annak eldöntésére, hogy kell-e a világnak egy hetedik Jurassic film, még 2025 nyaráig kell várnunk, a premier július 2-ra van tervezve.

Kéri-Keller Szilvia

Kéri-Keller Szilvia magyar-angol szakos bölcsészként végzett az SZTE-n, később pedig vizuális kultúratudományból szerzett diplomát. Cikkei korábban az Apertúrában és Apertúra Magazinban jelentek meg, filmek terén mindenevő, 2023-tól a Filmtekercs tagja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com