Hírek

Amnéziás színészt alakít Ryan Gosling közelgő filmjében

Ryan Gosling

Díjnyertes író noir regényéből készül film Ryan Gosling főszereplésével. A The Actor ráadásul az Anomalisa társrendezőjétől érkezik majd – írja a Deadline.

Ryan Gosling újabb lehetőséget kap arra, hogy megcsillogtassa színészi tudását egy komolyabb alkotásban.

A kétszeres Oscar-jelölt alkotó egy amnéziás színészt alakít a The Actor című filmben, amely egy sötét és komor hangulatú noirnak ígérkezik.

A dráma a néhai Donald E. Westlake krimi és noir regényeiről híres író egy 2010-ben megjelent darabját dolgozza majd fel. A Memory, illetve a belőle készülő film is egy koránt sem könnyed felemelkedés történet egy férfiról, aki mindenét elveszti.

A fő karakter egy Paul Cole nevű színész, akit félholtra ver egy dühös férj, amiért Cole viszonyt folytat a feleségével. A férfi egy kórházban tér magához, nem emlékezve sem a történtekre, sem arra, kicsoda is ő. Egy titokzatos kisvárosban találja magát, ahol minden erejére szüksége lesz, ha ismét fel akarja építeni az életét.

A rendezői székben Duke Johnsont találjuk, míg a forgatókönyvet Westlake regénye alapján Stephen Cooney írja Johnson oldalán.

Ryan Goslingon kívül egyelőre nem tudni a szereplőkről, de ilyen csapattal szinte biztos, hogy hamarosan újabb nagy nevek szerződnek le a produkcióhoz.

A színészt legutóbb 2018-ban láthattuk a nagyvásznon Az első ember című életrajzi filmben, ahol Neil Armstrongot alakította. Az elkövetkező pár évben pedig nem a The Actor lesz az egyetlen nagy dobása. Érkezik a Wolfman klasszikus horror legújabb verziója, illetve a Project Hail Mary keretein belül ismét az űrbe utazik Gosling.

De talán ezeknél is izgalmasabb, hogy az ő személyével vágott bele egy újabb kémes akció-franchise kiépítésébe a Netflix. Ráadásul a filmet a Russo-testvérek írják és rendezik majd. A The Gray Man első etapjában pedig Chris Evans tűnik majd fel a színész ellenlábasaként. Ha azonban sikeres lesz a mű, további filmek sorát várhatjuk a streaming és Gosling párosától. Nesze neked James Bond!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés