Hírek

Amy Adams és Adam McKay ezúttal egy minisorozaton dolgoznak együtt

Amy Adams az Éjszakai ragadozók című filmben

Kings of America címmel érkezik minisorozat a Netflixre, amelyben ismét Amy Adamset rendezi Adam McKay – írja a Slashfilm.

A hatszoros Oscar-jelölt színésznő, Amy Adams ismét Adam McKay rendezői vénájára bízza magát: a Taplógáz és az Alelnök után ezúttal azonban a két kivételes alkotó egy minisorozatot hoz most el nekünk.

A Kings of America Jess Kimball Leslie 2017-es könyvén alapul majd, amelynek a forgatókönyvét is az ő írja. Diana Son (13 Reasons Why) lesz a hivatalos showrunner, míg Adams és McKay executive producerként is kiveszik a részüket a munkából. McKay ezen felül a minisorozat első két epizódját rendezi, de lehet, hogy további részekbe is besegít majd.

VLOGtekercs 4. rész – Mi az a minisorozat?

A történet három nőről szól, akiknek élete az amerikai áruházlánc, a Walmart kapcsán fonódik össze. Egyikük a lánc örököse, másikuk egy felső vezetésben dolgozó üzletasszony, míg a harmadik egy eladó, aki az amerikai történelem egyik legnagyobb perével ment neki a Walmartnak. Azt egyelőre nem tudni, kit is alakít ezekből Adams, ahogy azt sem, mikor érkezne a sorozat a Netflixre.

Noha a színésznőt utoljára 2018-ban láthattuk mind a nagy- mind a kisvásznon (Alelnök, Éles tárgyak), szerencsénkre a közeljövőben több nagyon ígéretes alkotásban is felbukkan: ő lesz az egyik főszereplője Ron Howard készülő drámájának, a Hillbilly Elegy-nek; Julianne Moore és Gary Oldman oldalán egy izgalmas krimiben alakít egy agorafóbiás nőt, ami ráadásul elvileg a Netflixen debütál majd; valamint egy bizarr tragikomédia feldolgozásában is szerepel hamarosan, ez lesz a Nightbitch.

Ha pedig mindez nem lenne elég, jövőre érkezik az HBO Max-ra a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája, amely sorozat formájában ülteti a néző elé a rendező eredeti elgondolását. Supermant például fekete ruhában láthatjuk, és Adams is visszatér Lois szerepében.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com