Hírek

Amy Adams, Kumail Nanjiani és Mark Ruffalo a The True Americanban?

Pablo Larrain rendezi a 9/11 utáni napokban játszódó The True Americant. A főbb szerepekben Amy Adamst (a képen), Kumail Nanjianit és Mark Ruffalót láthatjuk majd, ha sikerül megállapodniuk a stúdióval – olvastuk a Collider.comon.

2014-ben Anand Giridharadas azonos című könyvének megfilmesítési jogait az Annapurna Pictures szerezte meg. Úgy volt, hogy a filmet a Zero Dark Thirty – A Bin Laden hajsza rendezője, Kathryn Bigelow viszi, a főszerepet pedig Tom Hardy kapja. Végül kiderült, hogy a rendezőnő következő projektje a Detroit lesz, így a The True American háttérbe szorult. De szerencsére nem sokáig! A filmet a Neruda és a  Jackie direktora, Pablo Larrain kapta meg, a főbb szerepekről most tárgyal a stúdió.

Amy Adams érdeklődik a film iránt – de jelenleg még az HBO minisorozatán, a Sharp Objectsen dolgozik, amiben nemcsak játszik, de produceri szerepet is vállalt. Kumail Nanjiani és Mark Ruffalo szintén tárgyalnak a filmről. Bigelow sem akar kimaradni – producerként olvashatjuk majd a nevét feltehetően a stáblistán.

A történet 9/11 után pár nappal játszódik, és fókuszában Rais Bhuiyan, muszlim bevándorló, a bangladeshi légierő egykori veteránja áll, aki épp csak túlélte a támadást.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..