Hírek

Amy Adams, Kumail Nanjiani és Mark Ruffalo a The True Americanban?

Pablo Larrain rendezi a 9/11 utáni napokban játszódó The True Americant. A főbb szerepekben Amy Adamst (a képen), Kumail Nanjianit és Mark Ruffalót láthatjuk majd, ha sikerül megállapodniuk a stúdióval – olvastuk a Collider.comon.

2014-ben Anand Giridharadas azonos című könyvének megfilmesítési jogait az Annapurna Pictures szerezte meg. Úgy volt, hogy a filmet a Zero Dark Thirty – A Bin Laden hajsza rendezője, Kathryn Bigelow viszi, a főszerepet pedig Tom Hardy kapja. Végül kiderült, hogy a rendezőnő következő projektje a Detroit lesz, így a The True American háttérbe szorult. De szerencsére nem sokáig! A filmet a Neruda és a  Jackie direktora, Pablo Larrain kapta meg, a főbb szerepekről most tárgyal a stúdió.

Amy Adams érdeklődik a film iránt – de jelenleg még az HBO minisorozatán, a Sharp Objectsen dolgozik, amiben nemcsak játszik, de produceri szerepet is vállalt. Kumail Nanjiani és Mark Ruffalo szintén tárgyalnak a filmről. Bigelow sem akar kimaradni – producerként olvashatjuk majd a nevét feltehetően a stáblistán.

A történet 9/11 után pár nappal játszódik, és fókuszában Rais Bhuiyan, muszlim bevándorló, a bangladeshi légierő egykori veteránja áll, aki épp csak túlélte a támadást.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya