Hírek

Ana de Armas lehet John Wick gyilkos balerinája, azaz a Ballerina főszereplője

Nincs-idő-meghalni-Ana-de-Armas-John-Wick-Ballerina-Balerina

Ana de Armas jelenleg tárgyal a Ballerina, vagyis a fiatal táncos-gyilkos történetét elmondó John Wick spin-off főszerepéről.


Hirdetés

Ana de Armas lehet a várva várt John Wick spin-off főszereplője. A Tőrbe ejtve és a Nincs idő meghalni sztárja a Ballerina főszerepéről tárgyal az Amerikai Filmpiacon (AFM) – írja a Deadline.

A Ballerina főszereplőjét már láthattuk a John Wick: 3. felvonás – Parabellumban, ahol a balettképzés mellett a bérgyilkosság csínját-bínját is kitanulja. A fiatal orgyilkos bosszút akar állni azokon, akik megölték a családját.

A filmet Len Wiseman rendezi, aki korábban néhány Underworld filmet, a Die Hard negyedik részét és Az emlékmás remake-et is rendezte. A forgatókönyv a harmadik John Wick és a Halottak hadserege írójától, Shay Hattentől érkezik. A Ballerina mögött a franchise eddigi producerei állnak majd: Basil Iwanyk, Erica Lee és a három film rendezője, Chad Stahelski is producerként vesz részt a spin-off készültében.

A Ballerina költségvetését 50 és 80 millió dollár között becsülik, ami nagyjából megegyezik a John Wick harmadik részének budget-vel.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy maga John Wick, azaz Keanu Reeves is cameozik-e a Ballerina egyik jelenetében,

de a rajongók remélik, hogy ő és Anjelica Huston (a balerinák társaságának feje) feltűnik majd a filmben.

Ana de Armas csillaga egyre fényesebb ragyog Hollywood egén. A kubai színésznő egyik következő filmje, a The Gray Man már az utómunka fázisában van. A Russo testvérek akciófilmje 2022-ben érkezik a Netflixre. Ugyanebben az évben (ugyanarra a platformra) jön a színésznő Marilyn Monroe életét feldolgozó Blonde című filmje.

A jövő év kétségkívül a John Wick franchise-ért rajongók éve lesz, a következő film és egy spin-off sorozat is érkezik 2022-ben. A negyedik rész a tervek szerint májusban már debütálhat a mozikban. A The Continental sorozat pedig Mel Gibsonnal szintén jövőre várható.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés