Hírek

Andy Serkis A dzsungel könyvével debütál rendezőként

Andy SerkisAndy Serkis, A Gyűrűk Ura-trilógia Gollumja rendezőként is bemutatkozik: ő készíti a Warner Bros. számára A dzsungel könyve új játékfilmes feldolgozását.

Serkis a film produceri munkáiban is részt vesz Steve Kloves és Jonathan Cavendish társaságában. A farkasok között a dzsungelben nevelkedő fiúról szóló film forgatókönyvet Callie Kloves írja Rudyard Kipling halhatatlan műve nyomán – számolt be róla a Variety.com hollywoodi portál.

Közben a Disney filmstúdió is nekilátott saját A dzsungel könyve-változatának, amelyet Jon Favreau rendez. A Warner Bros. decemberben még Alejandro González Inárritut szerette volna megbízni a film rendezésével, de ő elfoglaltságai miatt nem vállalta.

Serkis azért rendelkezik már némi rendezői tapasztalattal, ugyanis ő irányította A hobbit-trilógián dolgozó második stábot.

A színész korábban King Kongot is eljátszotta Peter Jackson filmjében, A majmok bolygója: Lázadás című sci-fiben pedig Cézárt alakította.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..