Hírek

Angelina Jolie Ausztráliában forgatja új háborús filmjét

Angelina-JolieOktóber végén kezdi forgatni Unbroken című második világháborús filmjét az ausztráliai Új-Dél-Walesben és Queenslandben Angelina Jolie hollywoodi filmsztár, aki két éve mutatkozott be rendezőként.

Jolie szeptember elején találta meg az amerikai olimpikonról és második világháborús hősről, Louis Zamperiniről készülő produkció helyszíneit Ausztráliában. A Universal filmstúdió a The Hollywood Reporter értesülése szerint kedden erősítette meg, hogy október 21-én kezdődődnek a film felvételei.

A várhatóan 2014 karácsonyán a mozikba kerülő Unbroken a színésznő második rendezői munkája, A vér és méz földjén című boszniai háborús drámája két éve debütált.

Az új film Zamperini életét kíséri nyomon, akinek repülője 1943-ban lezuhant, és két bajtársával együtt 47 napig sodródott a Csendes-óceánon, majd miután a japán partoknál földet ért, elfogták és két évet töltött hadifogolytáborban.

Angelina Jolie Laura Hillenbrand néhány éve megjelent könyvéből írta az Unbroken forgatókönyvét, amelynek végleges változatát Ethan és Joel Coen készítette el. A főszerepet a brit Jack O’Connell alakítja.

Jolie korábban beszámolt arról, hogy személyesen is megismerkedett a 96 esztendős Zamperinivel, aki 1936-ban az amerikai csapat tagja volt a berlini olimpián. Ígéretes sportpályafutását azonban megszakította a háború. 1998-ban a naganói téli olimpia lángjával futva visszatért Japánba, és megbocsátással a szívében felkereste fogsága színhelyét, ahol annak idején a kínzások ellenére sem sikerült őt megtörni.
http://www.hollywoodreporter.com/news/angelina-jolie-confirmed-direct-unbroken-639322

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com