Hírek

Angelina Jolie lehet, hogy Kleopátraként szerepel utoljára a filmvásznon

Angelina-JolieA Kleopátráról készülő életrajzi mozi lehet Angelina Jolie utolsó filmszerepe, mielőtt minden idejét a rendezésnek és a humanitárius munkának szenteli.

Az Oscar-díjas amerikai színésznő a BBC Radio Five Live műsorában erősítette meg a Nílus királynőjének filmvászonra való visszatérését. „Dolgozunk rajta. Különböző rendezők kerültek szóba és számos tárgyalás folyik. A forgatókönyvet Eric Roth jegyzi, aki kedves barátom és briliáns író” – fogalmazott Jolie, aki legújabb filmjét, a Demóna című Disney-produkciót népszerűsítette a műsorban.

A hollywoodi híresség a Demóna múlt havi sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy szeretne felhagyni a színészkedéssel, hogy a rendezésre és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) különmegbízottjaként végzett humanitárius munkájára tudjon koncentrálni – olvasható a The Guardian című brit napilapnál.

„Csodálatos karrier áll mögöttem, és nagyon boldog vagyok, hogy ennyi lehetőségem nyílt a történetmesélésre és a munkára” – mondta a színésznő. „Biztos vagyok Casino s4gambling.com/fi/ toimii toki suoraan selaimessa, kuten muutkin, mutta aivan erityisesti se on panostanut mukavaan mobiilipelaamiseen nykyaikaisilla alypuhelimilla. abban, hogy lesznek még filmek, de most örülök annak, hogy lehetőségem van a válogatásra, és az ehhez hasonló karakterek eljátszására; szeretnék azonban az írásra és a rendezésre koncentrálni, de mindennek felett több időt szentelni az ENSZ-szel való közös munkámra” – tette hozzá Jolie.

A Kleopátra életéről szóló film munkálatai évek óta húzódnak. Többek közt James Cameron, Ang Lee és David Fincher is érdeklődött már a produkció iránt. A film forgatókönyve állítólag a Pulitzer-díjas Stacy Schiff 2010-ben megjelent Cleopatra: A Life (Kleopátra: egy élet) című könyvére épül.

A Jolie főszereplésével készült Demóna a globális kasszasikerlista élére tört bemutatása hétvégéjén. A Disney filmstúdió modern Csipkerózsika-feldolgozása a történet gonosz főszereplőjének szemszögéből mutatja be az eseményeket. A Robert Stromberg rendezésében készült családi filmre összesen 170,6 millió dollár (38 milliárd forint) értékben váltottak jegyet a mozi nézők világszerte.

A hollywoodi filmsztár második rendezői munkája a tervek szerint decemberben kerül az észak-amerikai mozikba. Az Unbroken című film az amerikai olimpikon és második világháborús hős, Louis Zamperini életét kíséri nyomon, akinek repülője 1943-ban lezuhant, és a férfi két bajtársával együtt 47 napig sodródott a Csendes-óceánon, majd miután a japán partoknál földet ért, elfogták és két évet töltött hadifogolytáborban. A főszerepet a brit Jack O”Connell alakítja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!