Hírek

Angelina Jolie lesz Frankenstein menyasszonya?

A Dark Universe sztárja

A múmia után készül a Universal Dark Universének újabb darabja. A friss hírek szerint a Bride of Frankensteinben Angelina Jolie is szerepet kaphat – olvastuk a Hollywood Reporteren.

Az eredetileg 2019 február 14-ére tervezett, de a legfrissebb hírek szerint eltolt Bride of Frankenstein rendezői székében még mindig Bill Condon ül, Frankenstein szörnyét pedig minden jel szerint Javier Bardem fogja alakítani az 1935-ös klasszikus horror remake-jében.

A legújabb hírek szerint Angeline Jolie is tárgyal egy szerepről – kérdés, ő alakítja-e majd a címszereplőt, Frankenstein menyasszonyát.

A történetet a Mission: Impossible írója, David Koepp jegyzi majd.

Bemutatkozik a Dark Universe, a Universal szörnyuniverzuma

A csúszás hátterében az áll, hogy a stúdió és a rendező is úgy vélte, több időre van szükségük, hogy összerakják azt a különleges történetet, amit terveznek. „Azon gondolkodom, Whale – az eredeti film rendezője (szerk.) – mit tenne, ha a harmadik Frankenstein filmjére készülne a 21. században” – nyilatkozta a Condon a Collidernek.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com