Hírek

Angelina Jolie lesz Frankenstein menyasszonya?

A Dark Universe sztárja

A múmia után készül a Universal Dark Universének újabb darabja. A friss hírek szerint a Bride of Frankensteinben Angelina Jolie is szerepet kaphat – olvastuk a Hollywood Reporteren.

Az eredetileg 2019 február 14-ére tervezett, de a legfrissebb hírek szerint eltolt Bride of Frankenstein rendezői székében még mindig Bill Condon ül, Frankenstein szörnyét pedig minden jel szerint Javier Bardem fogja alakítani az 1935-ös klasszikus horror remake-jében.

A legújabb hírek szerint Angeline Jolie is tárgyal egy szerepről – kérdés, ő alakítja-e majd a címszereplőt, Frankenstein menyasszonyát.

A történetet a Mission: Impossible írója, David Koepp jegyzi majd.

Bemutatkozik a Dark Universe, a Universal szörnyuniverzuma

A csúszás hátterében az áll, hogy a stúdió és a rendező is úgy vélte, több időre van szükségük, hogy összerakják azt a különleges történetet, amit terveznek. „Azon gondolkodom, Whale – az eredeti film rendezője (szerk.) – mit tenne, ha a harmadik Frankenstein filmjére készülne a 21. században” – nyilatkozta a Condon a Collidernek.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya