Hírek

Angelina Jolie újra férjével fog forgatni

brad pitt_angelina jolieUgyan a való életben Angelina Jolie és Brad Pitt alkotják az egyik leghíresebb hollywoodi párt, a vásznon a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith óta nem láttuk őket együtt.

Mostanában nem lehetett sokszor elkapni Jolie-t a vásznon: a 2010-es Az utazó óta a nemrég mozikba került Demóna volt a legfrissebb szerepe. A színésznő korábban már tett egy bejelentést, miszerint a Kleopátráról készülő életrajzi filmben szeretne utoljára kamera előtt szerepelni – a továbbiakban pedig a rendezésnek szentelné életét.

Ezek után örülhetnek Jolie rajongói, hiszen nemrég jelentette be a Universal, hogy a színésznő nemcsak az egyik főszereplője lesz a By the Sea című filmnek, hanem a tervek szerint ő írja és rendezi is egyben.

A By the Sea lesz Angelina Jolie harmadik rendezése. 2011-ben debütált a nálunk is forgatott Vér és méz földjével, és idén karácsonykor kerül a mozikba a nemrég elhunyt Louis Zamperiniről forgatott Unbroken.

A By the Sea-ről még nem sokat lehet tudni, mindössze annyit, hogy a híres házaspár főszereplésével egy „intim, karakterorientált drámát” fogunk látni.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com