Hírek

Animációs film készül a Watchmenből

Az élőszereplős egészestés film, majd sorozat után most animációs formában elevenedik meg a DC Watchmen képregénye.

Jó hírt kaptak a Watchmen képregénysorozat rajongói: Alan Moore és Dave Gibbons ikonikus alkotása most animációs filmként kerül a nézők elé. Ugyanis a DC frissen bejelentett két új darabjának egyike lesz az 1986-87 között megjelent képregény legújabb adaptációja. A másik animáció egyébként a Justice League: Crisis on Infinite Earths című munkát dolgozza majd fel.

A Watchmen nem először mászik le a képregény oldalairól és foglalja el a képernyőt. 2009-ben Zack Snyder rendezett filmet belőle, 2019-ben pedig Damon Lindelof készített sorozatot az HBO-ra.

Pontos információkat egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy a DC új fejei, James Gunn és Peter Safran megtartják a szériára jellemző sötét tónust és a sok erőszakot, ugyanis az animációs film R besorolással érkezik majd.

A DC új vezetése tehát tovább halad a terveiben: korábban egy új Superman-filmet jelentettek be, amely Henry Cavill címszereplői pályájának végét is jelentette egyben. Noha a sztár hatalmas közönségkedvenc volt, James Gunn új irányba tervezi vinni a szuperhőst, és könnyedebb hangvételű filmben gondolkozik. Ehhez pedig meg is találta az új szereplőgárdát! Supermant David Corenswet, míg Loist Rachel Brosnahan alakítja majd. A Superman: Legacy pedig várhatóan 2025-ben kerül elénk.

Valószínűleg a Watchmen animációra nem kell ilyen sokan várnunk: noha nincsen még kiszemelt rendező és a szinkronhangokra sem találtak még színészeket – legalább is nem publikus a dolog -, nagy eséllyel a jövő év folyamán láthatjuk majd a DC karaktereit a nagyvásznon.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com