Hírek

Animációs film készül Pókemberrel

movies-the-amazing-spider-man-2-explosion A CinemaCon-on jelentették be, hogy animációs film készül Pókemberrel. A filmet rendezi Phil Lord és Chris Miller – írja a collider.com.


Hirdetés

A film 2018-ra készül el és teljesen független lesz az élőszereplős alkotásoktól, önálló darabként működik majd. A rendezőpáros már bizonyított a tavalyi év egyik legnagyobb sikerét elérő A Lego kalanddal, és bár tematikában jócskán eltérő darabról van ezúttal szó, nagy eséllyel az egyik legjobb Pókember-filmnek nézünk elébe.

Azt nem tudni, hogy mikortól veszi fel a film a képregények történetének fonalát, ahogy azt sem, kit állít Pókemberrel szembe, de Lord és Miller korábbi munkáit (2122 Jump Street, Derült égből fasírt) elnézve biztos, hogy nem lesz hiány akcióból, humorból és jól eltalált drámaiságból sem.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés