Hírek

Animációs sorozatot kap a Jurassic World világa

Animációs dinoszauruszok érkeznek a Jurassic World univerzumba; Steven Spielberg és Colin Trevorrow is producerek.

A Dreamworks Animation ma jelentette be: Jurassic World animációs sorozatot indít a Netflixszel közösen. A sorozat címe: Jurassic World: Camp Cretaceous.

A 2020-ben érkező Camp Cretaceous története hat tinédzsert követ majd, akik Isla Nublaron rekednek, amikor a park összeomlik. A sorozat természetesen akció-kalandfilm műfajú lesz. A produkció a Netflix saját fejlesztése, és része a 2015-ben újraindított Jurassic World univerzumnak.

Showrunnernek Scott Kreamert, a Pinky Malinky alkotóját és Lane Luerast (aki a Kung Fu Panda: The Paws of Destinyt irányította) kérték fel. Fontosabb azonban, hogy a Jurassic Park eredeti megalkotója,

Steven Spielberg executive produceri szerepet kapott,

csakúgy, mint a 2015-ös megasiker rendezője, Colin Trevorrow.

Jurassic World (2015)

A Netflix és a Dreamworks öt éve dolgozik együtt, és 18 közös sorozat megalkotásán vannak túl – írja a sajtóközlemény. Egyebek mellett egy Halálos iramban animációs sorozat is érkezik a két cégtől.

A 2015-ben megjelent Jurassic World bevételi rekordokat döntő alkotás volt, és modern kalandfilm létére is tisztelettel viszonyult Spielberg eredetijéhez. A 2018-as folytatás, a Bukott birodalom már jelentősen alulmúlta: „szép ipari munka, de csöppet sem Jurassic mozi” – írtuk. A Netflix azonban jó animációs sorozatokat fejleszt; elképzelhető, hogy végül ez a sorozat lesz az újraindított Jurassic-univerzum legminőségibb darabja.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. A Tárca rovatot vezeti. havasmezoi@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..