Hírek

Animációs sorozatot kap a Jurassic World világa

Animációs dinoszauruszok érkeznek a Jurassic World univerzumba; Steven Spielberg és Colin Trevorrow is producerek.

A Dreamworks Animation ma jelentette be: Jurassic World animációs sorozatot indít a Netflixszel közösen. A sorozat címe: Jurassic World: Camp Cretaceous.

A 2020-ben érkező Camp Cretaceous története hat tinédzsert követ majd, akik Isla Nublaron rekednek, amikor a park összeomlik. A sorozat természetesen akció-kalandfilm műfajú lesz. A produkció a Netflix saját fejlesztése, és része a 2015-ben újraindított Jurassic World univerzumnak.

Showrunnernek Scott Kreamert, a Pinky Malinky alkotóját és Lane Luerast (aki a Kung Fu Panda: The Paws of Destinyt irányította) kérték fel. Fontosabb azonban, hogy a Jurassic Park eredeti megalkotója,

Steven Spielberg executive produceri szerepet kapott,

csakúgy, mint a 2015-ös megasiker rendezője, Colin Trevorrow.

Jurassic World (2015)

A Netflix és a Dreamworks öt éve dolgozik együtt, és 18 közös sorozat megalkotásán vannak túl – írja a sajtóközlemény. Egyebek mellett egy Halálos iramban animációs sorozat is érkezik a két cégtől.

A 2015-ben megjelent Jurassic World bevételi rekordokat döntő alkotás volt, és modern kalandfilm létére is tisztelettel viszonyult Spielberg eredetijéhez. A 2018-as folytatás, a Bukott birodalom már jelentősen alulmúlta: „szép ipari munka, de csöppet sem Jurassic mozi” – írtuk. A Netflix azonban jó animációs sorozatokat fejleszt; elképzelhető, hogy végül ez a sorozat lesz az újraindított Jurassic-univerzum legminőségibb darabja.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya