Hírek

Animációs sorozatot készítenek a Végjátékot rendező Russo-testvérek

Anthony és Joe Russo ezúttal a Netflixnek készít animációs sorozatot, ráadásul a Magic: The Gathering elnevezésű játékra építve.

A Russo-testvérek méltán vívtak ki maguknak mára világsikert: a Bosszúállók: Végjáték nemcsak a rajongókat és a szakmát elégítette ki, de a Titanicot is pikk-pakk letolta a legtöbb bevételt szerző filmek ezüst dobogójáról. Nem csoda hát, hogy minden jövőbeli projektjüket figyelemmel kísérjük.

A szuperhősöket úgy tűnik, egy időre félreteszi Anthony és Joe Russo, helyettük egy drámát adaptálnak majd Tom Holland főszereplésével – ez lesz a Cherry 2020-ban -, illetve az animációk világába is elkalandoznak. Executive producerként vesznek majd részt egy szerepjátékra épülő sorozatban. A Magic: The Gathering címen futó alkotás egy a játék kártyáihoz képest friss történetet mutat majd be, hősökkel és gonoszokkal egy mágikus világban.

A Netflixre készülő animációs sorozat azonban nem csak a két rendező részvétele miatt érdekes különösen: a rendezői munkálatokat Yoriaki Mochizuki felügyeli majd, aki dolgozott a Pókember: Irány a Pókverzum! és A LEGO kaland-filmeken is. Az animálásért pedig az a Bardel Studio felel majd, akiktől a Rock és Morty és az Angry Birds való.

A streaming csatorna egyébként mindig is erős volt az animációs vonalon is (BoJack Horseman, Watership Down, Love, Death & Robots, Tuca and Bertie), és úgy tűnik a jövőben sem hagy alább.

A Russo-testvérek szerint amióta kint van a játék, szívügyük, hogy képernyőre vihessék, és nagyon izgatottak, hogy végül animációs formában kerül a nézők elé a Magic: The Gathering. Pontos premierdátum még nincs, ahogy egyelőre szereplőkről sem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com