Hírek

Anne Hathaway egérré változtatja a gyerekeket – The Witches előzetes

Sztárparádéval érkezik a The Witches legújabb filmváltozata. Anne Hathaway, Octavia Spencer és Stanley Tucci vezetik ezt a horrorra épülő családi vígjátékot, amely már előzetest is kapott.

30 évvel Nicolas Roeg emlékezetes feldolgozását követően ismét képernyőre kerülnek a Boszorkányok, Roald Dahl 1983-ban megjelent regénye. Anjelica Huston helyett azonban most Anne Hathaway vezeti a titokzatos csapatot egy grandiózus, színes és látványos családi filmben, amelyben a humornak és az aranyos CGI egereknek is jutott hely. A The Witches pedig meg is kapta az első előzetesét.

Az új változat rendezői székében az Oscar-díjas Robert Zemeckis ül, aki idén Halloweenkor – nem kis meglepetésre – azonnal a kisképernyőre küldi Dahl regényének friss adaptációját.

A filmről sokáig azt tartották, hogy a mozikban debütál majd, de az előzetes mellett a premierdátum és a platform is megjelent: a The Witches az HBO Maxon jön ki október 22-én.

A történetben egy nagymama és egy kisfiú látogatnak el egy gyönyörű hotelbe, ahova azonban legnagyobb szerencsétlenségükre egy csapat, igencsak divatos boszorkány is megérkezik. A hasbeszélő bábukra finoman utaló hegekkel ellátott boszorkányok legnagyobb hobbija, hogy az általuk oly nagyon utált gyerekeket egérré változtatják. Köztük a főszereplő kisfiút is.

A boszorkányokat vezető Anne Hathaway mellett szerepel még a filmben Octavia Spencer, Stanely Tucci, Kristin Chenoweth és Jahzir Bruno, aki a főszereplő kisfiút alakítja. A narrátor szerepében pedig Chris Rockot halljuk majd, akit éppen most láthatunk a Fargo 4. évadában.

Ha pedig a szereplőgárda, Zemeckis és a jó alapanyag nem lenne elég, a forgatókönyvön többek között Guillermo del Toro is dolgozott, a producerek sorában pedig ott ül Alfonso Cuarón is.

Noha a The Witches az HBO Maxon debütál október 22-én, várhatóan az HBO hazai kínálatába is felkerül majd a Halloweenre tökéletes családi film. Ezzel erősítve az idei októberi streaming kínálat (lásd Netflix vagy lásd HBO) amúgy is ígéretes darabjait.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com