Hírek

Anne Hathaway lesz a főszereplője Doug Liman romantikus heist-komédiájának?

Anne Hathaway nevét a Lockdown című, koronavírus-világjárvány ideje alatt játszódó heist-film főszerepével kapcsolatban emlegetik.

A Variety értesülései szerint a Lockdown forgatását még szeptember végén el szeretnék kezdeni. A forgatókönyvet Steven Knight írta, a produceri székekben pedig P.J. van Sandwijk és Alison Winter ülnek. A film egy másik szerepével kapcsolatban pedig Cillian Murphy neve is felmerült.

Anne Hathaway-t eddig olyan filmekben láthattuk mint Ocean’s 8 – Az évszázad átveréseSerenity és a Sötét vizeken. Hathaway a Nyomorultakban nyújtott alakításáért a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot vihette haza.

Legközelebb Robert Zemeckis a The Witches című fantasy komédia újragondolt változatában lesz látható októbertől főboszorkányként.

Roald Dahl regényén alapuló történetet  Guillermo del Toro szerette volna már hosszú ideje vászonra vinni, aki végül a forgatókönyv írásában vett részt. A film a hírek szerint szorosabban kötődik a regényhez, mint a Nicolas Roeg által rendezett 1990-es Boszorkányok.

Doug Liman nevét nemrég egy egészen hajmeresztő projekttel kapcsolatban lehetett olvasni. A Tom Cruise főszereplésével készülő filmet az űrben szeretnék leforgatni, ami valóban egy újabb mérföldkövet jelentene a sci-fi történetében.

A NASA emberei érthető módon érdeklődnek a nagyszabású projekttel kapcsolatban, de a saját űrkutatási vállalkozással is rendelkező Elon Musk fantáziáját is izgatja terv. Cruise és Liman korábban A holnap határa és a Barry Seal: A beszállító filmek kapcsán dolgoztak együtt.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com