Hírek

Anne Hathaway szívós újságíró, Steve Carell pedig rámenős politikus – Előzetesek

Előzetest kapott az Anne Hathaway főszereplésével készült The Last Thing He Wanted című csavaros Netflix thriller és a Steve Carell vezette politikai szatíra, az Irresistible is.

The Last Thing He Wanted

Napok kérdése, és a Sundance-en debütál Dee Rees legújabb alkotása, addig nekünk halandóknak pedig itt a filmelőzetes. A Mudboundért Oscar-díjra jelölt író-rendezőnő ezúttal Joan Didion azonos címen futó könyvét adaptálta. A The Last Thing He Wanted főszerepében Anne Hathaway, aki egy egyedülálló anyát/újságírónőt játszik az izgalmasnak ígérkező thrillerben.

A színésznő által megformált ‘badass’ oknyomozó újságíró a Contra csoportok ügyleteit kutatja, ám apja miatt az egyébként sem veszélytelen projekt még komolyabbá fordul: hirtelen fegyverkereskedőként is helyt kell állnia. A Netflix újabb A-listás szereplőgárdát vonultat fel, hiszen Hathaway mellett találjuk Ben Afflecket, Willem Dafoe-t, valamint olyan ismert színészeket, mint Toby Jones vagy Edi Gathegi.

A film február 21-től látható a Netflixen.

Irresistible

A politikai vígjátéknak tervezett filmben Steve Carell a demokraták egyik stratégiai szakembere, aki eltökéli, hogy polgármesterré választat egy veterán tengerészgyalogost. A helyzet azonban nemcsak azért komplikált, mert a Chris Cooper alakította szereplő nem igazán hajlik a dologra, hanem mert a republikánusok egy nagyágyút (Rose Byrne) küldenek a városba, hogy felvegye a versenyt Carell figurájával.

Carell, Cooper és Byrne mellett Topher Grace, Natasha Lyonne, Mackenzie Davis, CJ Wilson és Will Sasso szerepelnek a filmben, amelyet Jon Stewart rendezett.

Az előzetes pedig egy könnyedebb hangvételű, humoros szatírát ígér.

A film májusban kerül az amerikai mozikba, de nem biztos, hogy hazai közönség is láthatja majd a nagyvásznon.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com