Hírek

Ansel Elgort hamarosan Tokióban nyomja…

Jamie Foxx és Ansel Elgort a Nyomd, bébi, nyomd című filmben

Ansel Elgort, a Nyomd, Bébi, nyomd! sztárja a Warner hamarosan induló streaming platformján küzd majd a korrupció ellen.

Akárcsak több nagy hollywoodi stúdió, úgy a Warner is előrukkol a saját online tartalomszolgáltatásával. A WarnerMedia egyelőre név nélküli „csatornájának” próbaverziója elvileg már idén elindul majd, ám az igazi startra 2020 őszéig várniuk kell a jövőbeli előfizetőknek. A szolgáltatás mibenlétéről egyelőre nem sokat tudni, bár egyes hírek szerint a Warner többek között egy közös csomagban gondolkodik, amelybe majd az új streaming felület mellett elérhetőek lesznek a már meglévő prémium csatornáik, azaz a Cinemax és az HBO is, de valószínű, hogy a szolgáltatás önállóan is elérhető lesz majd.

Az azonban biztos, hogy a Warner régebbi filmjei és sorozatai mellett természetesen új produkciókat is kínálnak majd a közönségnek.

Ilyen lesz például a romantikus vígjáték-antológia (Love Life) Anna Kendrick főszereplésével vagy a klasszikus Spielberg-Dante mozi, a Szörnyecskék animációs sorozatváltozata.

Ehhez a felhozatalhoz csatlakozott most az amerikai újságíró, Jake Adelstein 2009-ben megjelent memoárján alapuló Tokyo Vice, amelynek főszerepére Ansel Elgortot szerződtették le, a rendezői székben pedig az Átmeneti állomás többszörös díjnyertes direktora, Destin Daniel Cretton foglal majd helyet.

A tízrészesre tervezett sorozat majd azt mutatja be, ahogy Adelstein feltárta a tokiói rendőrség korrupciós ügyeit, majd a jelentéseket eljuttatta egy japán újságnak. Adelstein könyvét – amelynek kiadását egyébként Japánban egyetlen kiadó sem merte bevállalni – a Tony-díjas drámaíró, JT Rogers adaptálja.

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com