Hírek

Antal Nimróddal és két etapban érkezik a Stranger Things negyedik évada

Az Apple TV+ után Antal Nimród egy másik streaming szolgáltatóval folytatja hollywodi karrierjét: ezúttal a Stranger Thingsben dirigálhat két részt. A sci-fi/horror sorozat új évada két részletben, május 27-én, majd július 1-jén érkezik a Netflix felületére. 

A Kontroll és A Viszkis rendezője jó gyakorlattal a háta mögött érkezik a streaming óriáshoz, hiszen legutóbb M. Night Shyamalan mellett dolgozott a szintén misztikus-horrorisztikus Servantban, ahol négy részt rendezett. Most két részben alkothat: a két etap határán, az ötödik, The Nina Project és hatodik, The Dive című epizódoknál érdemes figyelniük a magyar rajongóknak a stáblistát. A többi rész ismerős kezekben lesz: Matt és Ross Duffer kreátorok az első két és az utolsó három epizódot vállalták magukra, Shawn Levy pedig, akinek legutóbb Az Adam-projekt című filmet köszönhette a Netflix, a harmadik-negyedik részre ugrik be. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a széria az ötödik évaddal ér véget, így a mostani évad már a befejezés előkészítése lesz. A 2016-ban a Netflixre bombaként érkező széria még mindig a nyolcvanas évek nosztalgiahullámán lovagol, amit egy olyan ikon beemelése is fokoz, mint a legendás Freddy Krueger életrekeltője, Robert Englund. Az alkotók azt ígérik, hogy a széria a hátra lévő időszakban egyre sötétebb és sötétebb lesz – abban biztosak lehetünk, hogy Antal Nimród jól érti ezt a nyelvet.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!