Hírek

Antiszemitának vélt bejegyzés miatt kellett magyarázkodnia Jamie Foxxnak

Előbb törölte a botrányt kiváltó Instagram-bejegyzést, majd bocsánatot kért Jamie Foxx a rosszul megválasztott szavakért.

Kisebb felháborodást okozott Jamie Foxx egyik Instagram bejegyzése, amelyben félreérthető megjegyzéseket tett Jézus halálával kapcsolatban.

„Megölték ezt a fickót, Jézust. Szerinted mit fognak veled tenni? #álbarátok #álszeretet” – írta a Ray és a Django elszabadul sztárja.

A korábban súlyos egészségügyi problémákkal küzdő színész szavait sokan antiszemitának bélyegezték, a vádakra reagálva Foxx előbb törölte a vitatott bejegyzést, majd bocsánatot kért.

„Szeretnék elnézést kérni a zsidó közösségtől és mindenkitől, akit megsértett a poszt. Tudom, hogy a szóhasználatom alkalmas volt arra, hogy másokat megsértsen. Nem ez volt a szándékom. Egy barátom árult el, rá utaltam, nem pedig másra” – írta bocsánatkérő bejegyzésében Jamie Foxx.

Az 55 éves színész szerint mindenki iránt csak szeretet él a szívében, és támogatja a zsidó közösséget is. Jamie Foxx áprilisban Cameron Diazzal együtt dolgozott a Back In Action című filmen, amikor nem várt egészségügyi komplikációk miatt kórházba került, állapotáról azóta is csak részinformációk láttak napvilágot.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com