Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Antlers – előzetes

A Guillermo Del Toro nevével fémjelzett Antlers legújabb előzetese garantáltan ráhozza a frászt a nézőkre.

Újabb előzetes érkezett az Antlers (szó szerint lefordítva: Agancsok) című horrorfilmhez, amivel kapcsolatban sokat elmond, hogy a produceri székben Guillermo Del Toro ül, rendezője pedig az a Scott Cooper lesz, aki korábban többek között a két Oscarral díjazott Őrült szív című filmet vezényelte le.

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy az Antlers főszerepében a Golden Globe-díjas Keri Russell lesz látható. A Nick Antosca The Quiet Boy című novelláján alapuló forgatókönyvet pedig Henry Chaisson a szerzővel közösen jegyzi.

 

A számos kérdést felvető új előzetes precízen illeszkedik a Del Toro filmjei által felrajzolt sötét fantáziavilághoz. Ez esetben egy megszeppent szőke kisfiú rejteget egy szörnyet a padláson. Miközben már a beharangozó képsor is jelzi, hogy a sötét rejtélyek utáni nyomozás valószínűleg rétegzett szimbólumrendeszerrel is párosul majd.

Keri Russell ez alkalommal egy oregoni tanárt alakít, aki seriff bátyjával közösen egy szörnyű titokra bukkan, amit egy helyi fiú, a Jeremy T. Thomas által megformált Lucas, rejteget.

A film helyszínéül szolgáló kisváros, a közeli sötét erdővel, klasszikus választás egy horrortörténethez. Ideális lakhely annak, aki titkokat rejteget. Az előzetes pedig mindent elkövet, hogy felkeltse irántuk a potenciális nézők érdeklődését. Sikerrel.

A rendező korábban Collidernek adott interjúja alapján az Antlersre elsősorban John Carpenter  Halloweenje, William Friedkin Az ördögűzője és Andrei Tarkovsky Sztalkere volt hatással.

A film premierjét 2020 első napjára időzítették. 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..