Hírek

Anton Yelchin emlékére – Love, Antosha dokumentumfilm előzetes

Love, Antosha címmel egy olyan dokumentumfilm kerül bemutatásra, amiben interjúkat láthatunk többek között Chris Pine-nal, Jennifer Lawrence-szel, Jodie Fosterrel, Kristen Stewarttal, J.J. Abramsszel.

A Love, Antosha című dokumentumfilm Anton Yelchin életéről szól. Az orosz származású, rendkívül tehetséges színész három éve hunyt el egy tragikus balesetben. Mindössze 27 éves volt, halála sokként ért mindenkit. Az idén bemutatásra kerülő dokumentumfilm intim bepillantást enged a színész rövid életébe, legfőképp szülei, Irina és Viktor Yelchin által, de megszólalnak Anton barátai is, híres emberek és munkatársak is.

Anton Yelchin leginkább színészi teljesítményéről ismert, ő volt a Star Trek Chekovja, de ezen kívül számtalan más filmben játszott, mint például az Alpha dog, a Terminátor – Megváltás, a Halhatatlan szeretők vagy az Atlantisz gyermekei.

A róla készült dokumentumfilm azonban Anton Yelchin kevésbé ismert oldalát mutatja be, vagyis a fotós és zenei karrierjét.

A dokumentumfilm természetesen tele van értékes fotókkal és videófelvételekkel a színész gyermekkoráról, ami tuti szívmelengető lesz a rajongóknak.

A sztár 9 évesen kezdett színészkedni, és azt mondják róla, hogy rendkívüli érdeklődést és szeretetet mutatott a körülötte lévő emberek iránt. Folyton kíváncsi volt, mindent meg akart ismerni, még önmaga sötét oldalát is. A Love, Antosha című film mindezek bemutatására vállalkozik, ezzel tisztelegve egy olyan személy előtt, akinek korai halála nagy veszteség olvastuk az IndieWire-en.

A Love, Antosha című film amerikai bemutatója 2019. augusztus 9-én lesz.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya