Hírek

Antonio Banderas, Martin Sheen és Rodrigo Santoro a chilei bányász filmben

http://collider.com/
http://collider.com/

The 33 címmel forgat filmet Patricia Riggen (La Misma Luna) a 2010-ben igencsak szerencsésen végződött bányász katasztrófából, amikor is 33 bányász 69 napra a felszín alatt rekedt. A Variety szerint a főbb szerepekben Antonio Banderas, Martin Sheen és a 300-ból Xerxészként megismert Rodrigo Santoro lesz látható.

A történetet, melynek középpontjában a bányászok túlélésért folytatott harca és a nemzetközi összefogás áll, Mikko Alanne és Jose Rivera írják. Santoro Florenciót, az elsőként megmenekült bányászt alakítja majd, Banderas pedig Mario Sepulveda, a csak Super Marióként ismert karizmatikus bányász szerepét kapja. „Nem tudom, honnan kapta a nevét, de feltételezem, hogy azon képességéről, hogy remekül képes érméket gyűjteni, és elbánik a gonosz óriás gombákkal” – viccelődött a spanyol sztár.

Mike Medavoy (Apokalipszis most), az egy évtizede Chilében élő producer tavaly szerezte meg a bányász sztori jogait, a forgatást ősszel kezdik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com