Hírek

Antonio Banderas, Martin Sheen és Rodrigo Santoro a chilei bányász filmben

http://collider.com/
http://collider.com/

The 33 címmel forgat filmet Patricia Riggen (La Misma Luna) a 2010-ben igencsak szerencsésen végződött bányász katasztrófából, amikor is 33 bányász 69 napra a felszín alatt rekedt. A Variety szerint a főbb szerepekben Antonio Banderas, Martin Sheen és a 300-ból Xerxészként megismert Rodrigo Santoro lesz látható.

A történetet, melynek középpontjában a bányászok túlélésért folytatott harca és a nemzetközi összefogás áll, Mikko Alanne és Jose Rivera írják. Santoro Florenciót, az elsőként megmenekült bányászt alakítja majd, Banderas pedig Mario Sepulveda, a csak Super Marióként ismert karizmatikus bányász szerepét kapja. „Nem tudom, honnan kapta a nevét, de feltételezem, hogy azon képességéről, hogy remekül képes érméket gyűjteni, és elbánik a gonosz óriás gombákkal” – viccelődött a spanyol sztár.

Mike Medavoy (Apokalipszis most), az egy évtizede Chilében élő producer tavaly szerezte meg a bányász sztori jogait, a forgatást ősszel kezdik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya