Hírek

Anya Taylor-Joy és Robert Eggers hozzák el az új Nosferatut

Harmadik alkalommal dolgozik majd együtt Anya Taylor-Joy színész és Robert Eggers rendező. Az új közös projekt pedig nem is lehetne izgalmasabb: a Nosferatut álmodják ismét filmvászonra – írja a Collider.

A boszorkány és a The Northman után ismét közösen forgat majd Anya Taylor-Joy és Robert Eggers. A tervezett film pedig gyönyörűen illeszkedik majd Eggers horroros beállítottságához.

Az új film ugyanis a közel 100 éves Nosferatut hozza majd el újra a közönségnek.

F. W. Murnau ikonikus filmjének adaptációját már csak azért is várjuk, mert Eggers első nagyjátékfilmje nálunk a 2010-es évtized legjobb horrorjai közé is felkerült. A projekt ráadásul évek óta tervben van már.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepben is tűnik majd fel az egyre elfoglaltabb színésznő, ahogy további szereplőkről sincsenek egyelőre hírek. De kezdésnek kettejük neve is ígéretes!

Egyébként Anya Taylor-Joy igen csak elfoglalt mostanában. Új közös filmjük, a The Northman az utómunkálatoknál jár és várhatóan jövőre kerül majd a mozikba. Olyan sztárokkal nem mellesleg, mint Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Ethan Hawke, Willem Dafoe és Björk.

Taylor-Joy ezen kívül szerepel még az Utolsó éjszaka a Sohóban című Edgar Wright alkotásban, amely szűk két hónap és elénk is kerül. Valamint a jövőbeli projektek között van a Mad Max-prequel, a Furiosa; a továbbra is cím nélkül futó kosztümös David O. Russell mű; és a The Menu című vígjáték-horror, amelyben Ralph Fiennes és Nicholas Hoult lesznek a partnerei.

Félelem, reszketés és Anya Taylor-Joy Londonban – Utolsó éjszaka a Sohóban előzetes

Ebbe a sorba állt most be az új Nosferatu, amelyhez egyelőre nincsen becsült premierdátum.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.