Hírek

Apple-sorozatot készít Taika Waititi – Érkezik a Time Bandits

Taika Waititi

Ezúttal egy Apple-sorozattal készül Taika Waititi, a Thor: Ragnarök és a Hétköznapi vámpírok rendezője. Készül a Time Bandits – áll a Collider hírében.

Taika Waititi leginkább a Hétköznapi vámpírok című parádés vígjátékával robbant be a köztudatba, azóta pedig elkészítette a Thor legújabb részét, a bájosan szórakoztató Vademberek hajszáját, valamint néhány rövidfilmet is.

A színész-rendező két éve még egy náci vígjátékra készült: ez lesz az idén mozikba kerülő Jojo Rabbit, egyébként azonban a kisképernyő felé vette az irányt. Három sorozat is fűződik a nevéhez a közeljövőben.

Terry Gilliam

A Hétköznapi vámpírok sorozat-verziójában is dolgozott, illetve a Pedro Pascal főszereplésével érkező The Mandalorian című Star Wars-sorozatba is besegít majd. Ezek mellett érkezik a Time Bandits, az Apple egyik legfrissebb projektje.

A sorozat Terry Gilliam ’81-es azonos, Időbanditák című filmjének a feldolgozása, amely egy kisfiúról szól, aki talál egy időkaput, és hihetetlen kalandokat él át egy csapat törpével.

Sokkal többet nem tudni egyelőre a sorozatról, de az biztos, hogy első lépésnek több mint megnyugtató, hogy Taika Waititi írja és rendezi a Time Banditsot.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com