Hírek

Áprilistól folytatódik az Archer – Jön az Archer: Danger Island

Sterling Archer végre visszatér és bár az új évad címe és története alapján Adam Reed még mindig nem kanyarodik vissza a 7. évad végéhez, nincs is ezzel semmi baj! Áprilisban jön az Archer: Danger Island az FX műsorára – áll a comingsoon hírében.

Tovább dübörög az Archer, a felnőtteknek szóló animációs sorozatok egyik zászlóvivője. Adam Reed (Frisky Dingo, Sealab 2021) alkotása az új évaddal pedig már a 9. szériához ér. Ahogy azt már az első 7 évadban is többszörösen bebizonyította, Reed mindig nagyon jó ütemben alakítja a történetet, mindig kész megújulni és pont annyit változtatni a sorozaton, hogy az ne veszítsen a lendületéből.

A 7. évad egy sokkoló befejezéssel végződött, amelyet egy nagyon okos kitérővel egyelőre a polcra tett az alkotó. A 8. évad, az Archer: Dreamland fogta az egész bagázst és átültette őket a 40-es, 50-es évek Amerikájába neo-noir stílusban. Az évad nem csak, hogy friss story-t és a régi karakterek ötletes átváltoztatását hozta el, de az egyik főbb szereplő, a Woodhouse-t megszólaltató Geogre Coe halála előtt is tisztelgett.

Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy az áprilisban érkező új évad sem tér egyelőre vissza a jelenbe. Az Archer: Danger Island (belső poén a rajongóknak) a II. világháború idejébe kalauzolja el a nézőket. Archer egy alkoholista pilóta aki társával, Pam-mel megannyi kalandot él át a maguk kis világában, miközben lévén 1939. a körülöttük lévők mind a háború előszelével vannak elfoglalva. Lakatlan szigetek, gyilkos majmok, futóhomok, kannibálok és a már jól ismert karakterek is visszatérnek a TV képernyőjére.

Malory egy pénzéhes hoteltulajdonos, Lana egy arisztokrata lánya és helyi forradalmár, Cheryl ismét Charlotte Vandertunt, Cyril egy német kém, Ray egy francia tiszt, Krieger pedig egy makákó. Csak lenne már április!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com