Hírek

Az Aquaman lehetett volna hosszabb is

James Wan arról nyilatkozott, végül mi maradt ki az Aquaman című filmből – olvastuk a CinemaBlend oldalán.

James Wan szerint volt egy-két olyan jelenet, ami nem igazán adott hozzá a történethez, illetve a film már így is egy kicsit hosszabb, mint ahogy eredetileg tervezte. Emiatt történt, hogy végül is ki lett vágva az a rész, amikor Arthur először tanult a vízben lélegezni. A rendező azonban reméli, hogy a Blu-Ray vagy dévédéverzióban megnézhetik a nézők ezt is.

A film moziváltozata 2 óra 23 perc hosszú. Ez egy elég tipikus szuperhősös blockbuster filmhossz, de ennél hosszabb már kikezdené a nézők türelmét. Így a rendező beáldozta Arthur gyerekkorát.

Ringat a víz – Aquaman

Az Aquaman box office sikerét elnézve valamilyen folytatás szinte borítékolható, ami természetesen esélyt ad James Wannak, hogy mindent részletesen elmeséljen, amit most nem tudott.

Címkék
Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..