Hírek

Christopher Landon rendezésében érkezik az Arachnophobia remake

Az Arachnophobia remake immáron hivatalos, Christopher Landon lesz a horror-vígjáték írója és rendezője – adta közzé a Variety.

Az eredeti 1990-es film, Frank Marshall rendezésében, egy kaliforniai kisváros történetét meséli el, amelyet halálos dél-amerikai pókok kolóniája száll meg. Az egykori Arachnophobia Pókiszony fő szereplői Jeff Daniels, John Goodman, Julian Sandsszal és Harley Jane voltak. Steven Spielberget volt az executive producer, és ez a film volt Marshall filmrendezői debütálása, aki a Pókiszonyon kívül az Életben maradtak, a Kongó és a Kutyahideg című filmeket jegyzi.

A remake producerei James Wan és Michael Clear, az executive producerek Judson Scott és Frank Marshall. Rajtuk kívül Amblin Wan és Clear Atomic is közreműködik a produkcióban.

Christopher Landon, a remake rendezője korábban a Vér és csokoládé, a Parajelenségek: A megjelöltek című filmekkel mutatkozott be. Majd a Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére című coming-of-age kalandfilmmel, ezután a Boldog halálnapot! időhurkos komédia és a slasher keresztezésével. Végül a Freaky , amely egy testcserés családi film horror kivitelben. Vagyis életműve nagyrészt a horror-komédiákról szól, ilyen értelemben az Arachnophobia jó kezekbe került.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com