Hírek

Kiosztották az idei Arany Málna-díjakat

Bejelentették az Arany Málna idei díjazottait. Ez minden évben azt jelenti, hogy az Oscar-díjak is hamarosan gazdára találnak, de a legjobb filmes teljesítmények kihirdetése előtt a legrosszabbakról sem szabad elfeledkezni. Habár lehet, jobban járnánk, ha elfelejthetnénk őket.

Idén nem volt túl változatos a verseny, hiszen ugyanaz a néhány alkotás szállt ringbe újra és újra a különböző kategóriákban. Akadtak itt bizarr Muppet-bábuk, híres nyomozók kétséges megformálói, Travolta-féle gengszterek, és még maga az Amerikai Egyesült Államok elnöke is képviseltette magát. Csoda, hogy mellettük a Slender Man vagy Meg – Az őscápa labdába sem rúgott?

A 39. Arany Málna díjözön legnagyobb nyertese a Holmes és Watson lett, ami nemcsak a koronaékszer „Legrosszabb film” kategóriában diadalmaskodott, de magáénak tudhatja a férfi mellékszereplő (John C. Reily) és a rendező (Etan Cohen) díját, miközben a legpofátlanabb feldolgozás megtisztelő címét is elnyerte.

Haláli bábjáték

Női főszereplőként a Haláli bábjátékért és A partiállatért Melissa McCarthyt ítélték a legrosszabbnak (bár talán feloldozást jelenthet még számára az Oscaron a Megbocsátasz valaha?), míg Donald J. Trump saját magát alakítva happolta el Will Ferrell elől a legrosszabb férfi főszereplő díját. (Csak hogy ne legyen minden dicsőség egyedül Holmeséké.)

Az amerikai elnök főszereplésével készült Fahrenheit 11/9 még további két díjat ért.

Kellyanne Conway a legrosszabb női mellékszereplő lett általa, ráadásul a legrosszabb filmes párosítás is ebben szerepelt: Donald J. Trump és önállósult csekélysége.

Mindenki kedvenc szado-mazo romantikus filmje sem maradt elismerés nélkül: a trilógiazáró A szabadság ötven árnyalatát, ha mással nem is, de megjutalmaztak a legrosszabb forgatókönyv díjával.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com