Hírek

Dave Bautista is játszani fog Zack Snyder Netflixen megjelenő zombifilmjében

Dave Bautista
Kép: Wikipédia

Zack Snyder a Holtak hajnala sikere után visszatér a zombi műfajhoz. Az Army of the Dead című új filmben Dave Bautista az első feltűnő nagy név.

Snyder mostanában belefeledkezett a DC világába, de most ismét visszatér a zombifilmekhez – adta hírül a Variety. Az acélember, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala  és Az Igazság Ligája (negatív és pozitív kritikánk) rendezőjének első filmje rögtön népszerűvé tette a ma 52 éves művészt. A Holtak hajnala Sarah Polley, Ving Rhames és Jake Weber főszereplésével George A. Romero 1978-as eredeti filmjének remake-je. 25 millió dolláros költségvetésével 102 milliós bevételt szerzett. Nem csoda, hogy rögtön nagyobb költségvetésű projektekbe hívták.

Snyder feleségével, Deborah Snyderrel együtt a film producere saját produkciós cégükön keresztül. A szinte újonc, eddig csak a májusban érkező John Wick 3. részét jegyző Shay Hatten és az Arthur király: A kard legendája szerzője írja a forgatókönyvet Zack Snyder ötletéből.

Az Army of the Dead története egy Las Vegas-i zombitámadást ír le, ahol a támadás miatt karanténba fogott kaszinót próbálják éppen kirabolni.

Egy zsoldos hadsereg nagyot kockáztat, és behatol a karanténba, hogy megakadályozza a minden eddiginél nagyobb rablást.

Bautista a készülő projekt előtt még több filmben is látható lesz. Április végén érkezik a Bosszúállók: Végjáték, de a közeljövőben kétszer is moziba kerül még. Júliusban jön az Uber sofőr kalandjait feldolgozó Übergáz, és idén látjuk még a My Spy című akció-vígjátékot is, ahol a Hatalmas kis hazugságok gyerekszínésze, Chloe Coleman lesz a partnere.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com