Hírek

Arnold Schwarzenegger egy könnyedebb kémsorozatban tűnik majd fel a Netlfixen

Arnold Schwarzenegger a Top Gun: Maverick sztárjával együtt fog szerepelni egy kémsorozatban, amit a Skydance és a Netflix gyárt.

Arnold Schwarzenegger a Skydance Television és a Netflix új kémsorozatában fog szerepelni, ami az akciósztár első igazi sorozatszerepe lesz. A Collider szerint az egyelőre cím nélkül futó sorozatot nyolc epizódosra tervezik.

Schwarzenegger mellé a Top Gun: Maverick feltörekvő csillaga, Monica Barbaro csatlakozik.

Ketten apa-lánya duót fognak alakítani, akik titokban évek óta CIA ügynökökként dolgoznak. Egymás munkájáról semmit sem tudva, egy napon arra kényszerülnek, hogy együtt dolgozzanak. A sorozat valahol visszatérést jelent az Ovizsaru és a True Lies területére, ahol a nyilvánvaló testi erővel rendelkező Arnie-nak el kell rejtenie mennyire menő is ő valójában.

Az ötlet Nick Santorától származik, aki a sorozat kreátora is egyben. Santorának köszönhetjük a rövid életű Quibi egyik húzósorozatát, a Most Dangerous Game-et, de producerálta a 2017-ben véget érő A szökést is. A készülő kémsorozatnak David Ellison, Dana Goldberg és Bill Bost lesznek az executive producerei Schwarzenegger mellett. Goldberg és Ellison nem először dolgozik együtt a színészlegendával, ugyanis a Terminátor: Genisys és a Terminátor: Sötét végzet mögött is ők álltak. Reméljük ezúttal a közös munka gyümölcsözőbb lesz, mint a hajdani akció sci-fi franchise mércéjét megugrani nem tudó folytatások.

Schwarzenegger elmondta, hogy rajongók szerte a világon már évek óta kérik őt, hogy vegyen részt egy ehhez hasonló őrültségben.

„Végre megvalósul a nagyszerű partnereinknek köszönhetően a Skydance-nél és a Netflixnél. Izgatottan várom, hogy együtt dolgozzak a sorozaton Nickel és Monicával.”

Schwarzenegger útja a kisképernyőre még 2018-ban indult az Outrider című westernsorozattal, de a tervek sajnos földbe álltak. Santora kémsorozata viszont úgy tűnik, megvalósul, kíváncsian várjuk az eredményt.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com